Gezonde Innovatie Award gewonnen

Hoe gaat het nu met mijn kaasje?

Winnaar Gezonde Innovatie Awards afbeelding

Yes!!!! Mede dankzij jullie stemmen heb ik de Gezonde Innovatie Award gewonnen.
Ik ben derde geworden bij de vakjury en eerste bij de publieksjury.
Daarna kwam alles in een stroomversnelling.

Kleine speler wint van Lidl, Albert Heijn en Hak

Mark Peeters van Foodpersonality schreef de grote winkels en producenten aan en ik vind het leuk om daar een fragment uit te citeren:
“Deze week werden de winnaars van de gezonde innovatie awards bekend gemaakt. Met producten van Lidl, Albert Heijn en grote spelers als HAK wist ook een kleine speler in (plantaardige) kaas zich tot winnaar in te vechten. Een prachtig voorbeeld van een gelijk speelveld. En we hebben het zelf geproefd; ook qua smaak een winnaar mogen we concluderen.
Lees hier het artikel

Nu wil het geval dat het hier een particulier betreft die een plantaardige komijnekaas heeft gerealiseerd en op zoek is naar distributie/een producent.
Ik ben dan ook zo vrij ……………. aan te schrijven. Wellicht is een gesprek met Mevr. Els van Hall opportuun om de mogelijkheden hieromtrent te bekijken.”

Ik kreeg heel veel berichtjes en uitnodigingen voor gesprekken. Na de eerste verkenningen blijven daar een paar partijen van over en met een flinke dosis geluk lukt het dan in de loop van dit jaar om mijn kaasje (en eventueel andere producten) in de productielijn te krijgen.

Gezonde Innovatie Award gewonnen – Gesprekken met producenten

Komende maand zal uit de gesprekken duidelijk worden of er een producent voor mijn kaasje is en hoe het zich allemaal verder gaat ontwikkelen. Ik vind het allemaal heel spannend!
Hoe het ook zal lopen, ik streef ernaar om jullie als mijn eerste en bestaande klanten te kunnen blijven bedienen in de toekomst.
Verder wil ik me gaan toeleggen op het ontwikkelen van nieuwe producten.

Ik houd jullie op de hoogte!
En mochten jullie vragen hebben, neem dan even contact op.

Geschaafde komijnekaas afbeelding