Even voorstellen……..
Hallo! Ik ben Els van Hall en ik houd ervan om mensen te verrassen met plantaardige gerechten die niet alleen gezond, maar ook superlekker zijn.
Na al meer dan 30 jaar vegetariër te zijn geweest besloot ik de stap naar vegan te maken, vooral omdat ik het dierenleed dat gepaard gaat met de zuivel- en eiproductie niet meer kon rechtvaardigen voor mezelf.
Wat ik daarbij vooral miste, was kaas. Vegan kaas vond ik niet echt lekker en daarom besloot ik zelf te gaan experimenteren.
En zo ontstonden mijn vegan kaasjes, geproduceerd zonder kokosvet.
Mijn komijnekaas is nauwelijks van ‘gewone’ komijnekaas te onderscheiden, maar is wel duurzaam, diervriendelijk, gezond en bevat ook nog een slechts een derde van de calorieën van gewone kaas.
Naast komijnekaas heb ik ook van kaasfondue, mozzarella en mont d’or een plantaardige variant ontwikkeld.
Ik vind het ontzettend leuk om dit te doen en ben van plan nog veel meer alternatieven te ontwikkelen.